Meditații Online la Matematică - MateNow.ro

  

MateNow reprezinta platforma care permite accesul la un profesor de calitate a oricarei persoane din România interesată de matematică. 


            Povestea site-ului e simpla. 6 oameni dornici sa ajute elevii și studenții din România, fiecare cu experienta lui, au creat un proiect unic in piata din Romania: o platforma dedicata legaturii dintre elevii si profesorii interesati de matematica. Fie ca e vorba de un ajutor pentru materia de gimnaziu sau liceu la matematică, fie de admitere facultatea de matematica Bucuresti, Iași, Cluj, Brașov sau Constanța (la cele mai prestigioase facultati), aici poti gasi profesori de matematica tineri, care, nu demult, au trecut ei insisi prin experienta examenelor, cu toate dificultatile acestora, ceea ce ii sugereaza ca fiind mentori bine pregatiti. 

            

    Matematica e una dintre cele mai complexe materii studiate de elevi, prin structura ei punand multe dificultati acestora. Singura posibila "scurtatura" pentru a ajunge sa o cunosti este reprezentata de un profesor bun. Aici intervine o problema: gasirea unui profesor care sa fie pasionat de activitatea sa, care sa inteleaga greutatile prin care trece elevul si care e capabil sa explice notiuni complicate intr-un mod cat mai simplu. Site-urile cu anunturi pentru meditatii nu pot filtra acei profesori care sunt pregatiti pentru a preda si nici nu pot face distinctia dintre profesorii novici si cei experimentati. Asta e ceea ce ne propunem noi sa rezolvam prin platforma MateNow. 

            


Acum, la aproape 6 luni de lansare, avem peste 300 de utilizatori, 55 de ședințe și numărul crește uniform, în fiecare zi.

 

            De amintit este că cei care predau sau vor preda pe platformele noastre nu sunt numai profesori de liceu/universitate, ci şi elevi sau studenţi pasionaţi de domeniul respectiv, cu rezultate bune la concursurile de profil, dar şi programatori, doctori sau ingineri.

 

            Lucrăm mereu și le oferim lucruri gratuite prin articole, teste online și consultanță, pentru a le oferi elevilor şi studenţilor o facilitate prin intermediul căreia să poată învăţa şi aprofunda materiile preferate fără limitări legate de puterea financiară sau distanţă. Vrem ca elevul să aibă parte de teste la matematică, simulare admitere, simulare examen de bacalaureat si orice este nevoie, astfel incat sa se simta mai pregatit in momentul admiterii la facultatea de matematica sau chiar informatica.MateNow.ro - Învață sau predă matematică online! Meditații online la matematică. Meditații onlinepentru liceu și facultate.

Ți-a plăcut articolul? Dă-i share 😄

Articolul anterior Meditații Online la Informatică - InfoNow.ro
Articolul urmator Se reduce numărul de elevi din clase
Back
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Acceptă