Demontăm mitul meditațiilor online

  

Să ghicesc!


Te-ai decis să dai la facultate, acum ești in perioada de Căutare a unui profesor meditator, vezi atâtea variante in online și nu știi ce să alegi:

Un profesor meditator fizic sau online?

Un profesor cunoscut din oraș sau necunoscut din online?

Să economisești bani și timp folosind meditațiile online sau să rămâi la cel fizic unde esti mai sigur si nu iesi din zona de confort?


Intri pe site-ul facultății și vezi temele din bibliografia pentru admitere, unele ți se par vagi, altele complet străine, deci ai nevoie de meditații, iar de aici începe iarăși dilema.


Desigur, un spirit conservator ar spune că nu ai cum să înveți online, lucru complet fals, dar mai bine îți enumăr unele dintre avantajele meditațiilor online :

1 . Timpul salvat – mai ales dacă faci jumătate de oră până la meditații , schimbi 4 intercity-uri , mai mergi pe jos câteva minute în mijlocul lunii ianuarie


2. Multe posibilități - pe lângă lista mare de profesori , din toate județele țării , pe lângă avantajul de a căuta exact ce ai nevoie , există și mai multă flexibilitate financiară


3. Siguranța - ești în confortul casei , nimeni nu îți poate face nimic rău , pe site-ul de meditații ai feedback – ul dat de alți elevi pentru profesorului ales și ești sigur că indiferent de mulți factori externi => orele se vor ține


4. Calitate / Cantitate - primești aceleași informații și pregătire pentru un preț mult mai mic , fără adaosuri (transportul care într-o lună poate ajunge la valoarea unei ședințe de meditații)


5. Voința e maximă de ambele părți - un profesor care oferă meditații online e un profesor informat și dornic de rezultate , un elev ce alege meditațiile online e un elev care are o gândire independentă și vrea cu adevărat să învețe


6. Acum demontez vechiul mit – DA, se poate intra la facultăți de top, meditațiile online și-au dovedit eficiența, admiterea e în mare parte munca elevului (o glumă pentru cei ce dau la medicină: informațiile nu vor intra prin difuziune dacă respiri același aer cu profesorul).


Nu mai aștepta verdictul părinților sau să-ți pierzi vremea căutând și căutând profesori. Noi ii avem deja verificați pe BioNow, MateNow și InfoNow. Ți-ai făcut cont, te-am sunat, ai confirmat și ai început meditațiile.


Comoditate și eficiență, fiindcă noi nu am avut și vrem să aibă celelalte generații parte de astfel de servicii.


Spor la învățat !

Ți-a plăcut articolul? Dă-i share 😄

Articolul anterior Mi-au spus că ei îmi aleg facultatea
Articolul urmator 5 motive să iei meditații online la biologie pe BioNow.ro
Back
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Acceptă