meditatii admitere facultate

Meditatii biologie

Meditatii chimie

Meditații pentru bacalaureat biologie sau

Meditatii biologie admitere sau meditatii chimie admitere

peste 90 de elevi pregătiți

flexibilitate

preț rezonabil

ÎNSCRIE-TE ACUM

Alege pentru MEDITATII ONLINE pregătirea ta în viitoarea ta carieră în medicină.

“Pregătirea profesională trebuie să fie accesibilă din toate punctele de vedere! Orice informație, fie din meditație, programa școlară sau cursuri online ar trebui să aducă un plus valoare, fie gratuite sau la un preț rezonabil, cu explicații pentru orice nivel ( începător, mediu sau avansat), să dezvolte creativitatea și să pună în uz abilitățile de lucru ca într-un mediu propus de un angajator”
Scurt istoric: Această platformă a pornit la scurt timp de la pandemie, la doar câteva luni de la proiectul nostru pilot InfoNow , iar mulți ne-au sugerat să deschidem același tip de proiect și pe partea de biologie sau chimie - mai exact în medicină.

Înca de când eram în liceu, ne-am lovit de problema găsirii profesorilor care să ne pregătească corespunzător, așa că am venit cu soluții pentru toți elevii și studenții din țară. Indiferent de pandemie sau nu, orele online își au rostul fiindcă poți găsi un portofoliu mai mare de profesori meditatori, la un preț ales de tine, iar cel mai important factor sunt oamenii din spatele platformei care văd ce fel de persoană ești, pot citi emoțiile (față de un computer normal), astfel încât îți oferim cea mai tare experiență în materie de meditații online la biologie sau chimie..

Nu doar că nu vei mai avea neapărată nevoie de edu.ro , dar în contextul pandemiei, vei putea scăpa de masca de protecție și de alți 3-4 elevi, iar profesorul se poate concentra doar pe tine.

meditatii admitere medicina

BioNow- meditatii biologie - meditatii chimie

Meditatii Anatomie și Cursuri medicina
Profesionalism și flexibilitate pentru elevi și studenți pasionați de medicină..

Pandemia nu este singurul motiv pentru care trebuie să apelăm la orele online de pregătire, aceasta a fost doar un context prin care am învățat, că putem folosi tehnologia în mult mai multe feluri decât am fi crezut, și că prin BioNow pot exista și alte alternative la meditații la biologie si chimie în mod fizic și cu o varietate mult mai mare de servicii oferite.

Prin BioNow am vrut și oferim soluția pentru acei elevi care sunt picați la clase sau cursuri doar pentru a face meditații cu profesorul de la clasă. Problema educației în România nu poate fi rezolvată de azi pe mâine (sau chiar de azi pe câțiva ani), dar contribuim la ascensiunea acesteia și încercăm să aducem plus valoare cu tot ce oferim.

Ce vei găsi pe acest website (pe care l-ai descoperit din întâmplare ori ai auzit de noi de la cineva apropiat)?

De la articole la podcasturi sau postări pe social media despre admitere medicina 2021 bucuresti, rezultate medicina bucuresti 2021, rezultate admitere medicina bucuresti 2021, olimpiade, concursuri precum "micii sanitari", facultatea de medicina, programa de biologie sau chimie de la gimnaziu sau liceu, subiecte bac rezolvate, dar și multe alte subiecte relevante.

Înregistrează-te acum și profită de prima și singura platformă de acest gen care oferă meditatii biologie si chimie online, în siguranță și la preț rezonabil.

meditatii biologie

Fii sigur pe tine! Cu noi ai un parte de un mediu de învățare adecvat, modern, orientat și către ceea ce simți, nu doar ce memorezi. Pe BioNow nu promovăm toceala, ci învățatul cum e normal să fie: logic.

Înregistrează-te acum!

Înregistrează-te

Ce e mai bine pentru tine?

meditatii anatomie

În conceptul de meditatii biologie si meditatii chimie, competențele dezvoltate de tine, de copilului tău sau chiar punctul tău de vedere asupra acestui subiect este prioritatea noastră numărul 1. Mai mult, soluțiile propuse de noi pentru liceu, facultate sau chiar profesional, BioNow creează un spațiu care dezvolta la maxim abilitățile de a vedea outside-the-box ale utilizatorului.

Printre toate, probabil te întrebi cine suntem noi și ce ne recomandă să ținem o asemenea platformă?

Cel mai probabil, chiar dacă ești profesor sau elev și citești aceste lucruri, vrei să ai parte de cursuri medicina calitative sau sa ții meditatii anatomie într-un mod în care nu ți s-a predat; sau chiar să predai cum ai mai făcut-o și ai avut rezultate.

Dacă ești părinte și vrei să îți dai copilul la meditatii biologie prin BioNow sigur ești sceptic, nu doar pentru că este online și cam tot ce este in online, inclusiv meditatii online, nu miros prea bine.

E normal, sunt multe scamatorii si persoane rău voitoare, însă noi chiar din acest motiv ne-am adunat și am început acest proiect. Nu doar că pasiunile noastre și experiența în domeniu ne recomandă, însă suntem undeva la mijloc, fiind capabili să comunicăm și cu elevii sau studenții interesati de meditatii biologie, dar și cu părinții care doresc îmbunătățirea abilităților copilului lor.

Echipa BioNow

Alice Colescu

Alice Colescu

Fondator & Profesor


Studentă în anul 2 la Facultatea de Medicină Generală din cadrul UMF ,,Gr.T.Popa” din Iași.
Medical Education & Medical Science Assistant la EMSA Iași și reprezentant internațional BiteMedicine.

Paul Ștefan Colța

Paul Ștefan Colța

Fondator


Student la secția Informatică engleză din cadrul UBB, Cluj.
Intern Google la 18 ani.
Ajut oamenii să reușească în domeniul programării încă din clasa a 12-a.

Alex Băraru

Alex Băraru

Fondator, Marketing, Legal & Financiar


Student în anul II la American Hotel Academy din Brașov.
Antreprenor, dar și pasionat de marketing, sales și PR din 2017.

Patricia Onciu

Patricia Onciu

Fondator & Profesor


Studenta in anul 2, la Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T.Popa", Iasi, Facultatea de Medicina Generala. Pasionata de tot ceea ce tine de medicina, si implicata in diverse proiecte din mai multe domenii

Carina Ștefan

Carina Ștefan

Profesor & Analist


Studentă în anul II la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara. Pasionată de comunicare și relaționarea cu publicul, cu o fire creativă.

meditatii chimie

Echipa noastră

Am primit întrebări precum "De ce nu aș folosi o altă platformă precum Udemy sau alte sute de elevi care se laudă că predau online pentru a învăța biologie sau chimie pentru medicina?"
Răspunsul este pe atât de simplu: BioNow nu vinde cursuri de vreun fel. Elementul nostru forte este chiar componenta umană, care - spunem și credem cu tărie - că face diferența. Încă din înregistrare, utilizatorul este întâmpinat de unul din colegii noștri via audio sau video, iar meditațiile se fac într-un cadru prietenos, cu oameni reali, live și înțelegători.
Sigur că sistemul nostru de învățământ din țară nu este genial, însă prin BioNow ne propunem să aducem un plus valoare, chiar dacă este în afara școlii. În licee și facultăți pot apărea cursuri suspendate însă acestea pot fi ușor recuperate cu ajutorul echipei și profesorilor BioNow.
Mai mult, avem aproximativ 6 luni de când am lansat programul de burse studenti denumit "Meditații pentru Toți", unde utilizatori cu posibilități reduse completează un formular și în ordinea primirii și validării, le atribuim un profesor meditator din partea noastră. Visul de gratuitate studenti există și cu ajutorul tuturor ce realizează ședințele pe platforma noastră, dar și cei ce ne achiziționează formule matematica din Marea Carte Digitală sau materia la informatica de liceu, ajută la aceste acte de caritate și multitudinea de evenimente susținute de proiectul nostru până acum.
meditatii biologie si chimie

BioNow - Meditatii Biologie și Meditatii Chimie

"OK, am înțeles cu ce vă ocupați, dar ce mai găsesc aici?"
Dacă ai ajuns atât de departe în articol, probabil ți-ai pus întrebarea asta. Indiferent că ești elev, profesor sau student, pe BioNow oferim perspective temelor precum bac biologie, admitere medicina, sfaturi pentru boboci și studenți sau alte subiecte conexe prin articolele, postările și/sau podcasturile noastre disponibile pe grupurile, paginile și site-ul nostru.
Avem podcasturi cu diferiți studenți din țară, iar cele mai ascultate episoade sunt UMF Iasi cu Cristian Balan la Medicina Generala , Invata sa inveti cu Ionut Golea - student in anul VI la UMF Cluj , UMF Cluj - Mesaj pentru studenti, OSM , Organizatia Studentilor Medicinisti cu Andrada Patrascanu , iar cel mai distribuit episod este cel cu numărul 3 despre UBB, unde se vorbește despre admitere ubb , ubbcluj admitere , dar și viața de student în una dintre cele mai râvnite facultăți din România.

Pe paginile noastre de social media, dar și prin abonarea la newsletter, vei putea găsi informații din materia de liceu sau facultate. Trimitem materiale educaționale și știri din domeniul educațional în mod constant, fără să fim plictisitori. Știm că lumea își dorește lucrurile cât mai concise, scurte și la obiect, astfel încât emailurile și postările sunt scurte, iar cei pasionați sau interesați de subiectul în cauză pot intra pe BioNow să vadă restul conținutului.

BioNow - Meditatii Biologie si Chimie exlusiv online

Meditatii Anatomie

Întrebări frecvente

Sunt meditațiile online pentru mine?

Da și nu. Oricât ne-am dori să faci parte din BioNow, nu putem să-ți recomandăm serviciile noastre decât după înregistrarea pe website și conversația cu echipa noastră.

Sunt costuri ascunse sau contracte de semnat?

Elevul trebuie doar să fie de acord cu termenii și condițiile noastre, iar profesorul are de achitat un abonament lunar, discutat cu echipa noastră.

Cât durează o sesiune de meditatii online?

În medie, utilizatorii noștri preferă meditatii de 90-120 de minute, însă tu ne specifici cât vrei și ce buget îți dorești, iar noi atribuim profesorul perfect pentru nevoile tale.

De ce aș avea încredere în voi?

Toți știm că internetul este plin de nebuni. Noi suntem aici fiindcă ne-am săturat de cursuri pline de promisiuni, profesori dezintesați și materiale incorecte. Dacă ai trecut prin acestea, ar trebui să-ți arunci un ochi pe website-ul nostru.

Ma pot inscrie cu cateva luni inainte de examen?

Cel mai sincer și probabil răspuns este nu. De obicei profesorii refuză să-și asume probabilitatea ca elevul să recupereze toată materia cu puțin timp înainte de examene. Tu poți încerca, îți căutăm și poate ai noroc.

Dacă tot nu te-am convins să încerci măcar consultanța gratuită, încearcă să vezi ce spun utilizatorii despre noi

user

Andrada, 23 - studentă

"Metoda de a învăța cu un meditator îți poate da încredere ăn tine și îți dezvoltă ceea ce este mai bun. Personal, meditațile mi-au deschis noi orizonturi și am privit anatomia cu alți ochi. Ceea ce am învățat la meditații mi s-a fixat atât de bine încât m-a ajutat și la facultate, în primul an.”

user

Andreea (21) Studentă

"Pentru mine meditatiile online prin BioNow au fost o salvare: nu trebuia să mă mai deplasez la locul unde se ținea meditația și am avut de câștigat destule ore pe care le făceam pe drum. Mi-a plăcut la aceste medditații online că totul era ca în realitate, efectiv aveam acces la aceleași informații.”

Vreau să fac parte din echipa BioNow